Reprezentovali jsme ČR v Miláně

Součástí prezentace projektu EU „Ovoce a zelenina do škol“ v rámci Expo 2015 v Miláně byl i spot promítaný v rámci konference k tomuto projektu, jehož obsahem byly ilustrace pojetí projektu v jednotlivých zemích. ČR v tomto spotu reprezentují záběry z „Vitamínového dne“ v pojetí MK Fruit s.r.o.. Použití našeho doprovodného programu jenom potvrzuje postavení společnosti MK Fruit s.r.o. mezi poskytovateli projektu v ČR. Na jeho úroveň a prezentaci na tak prestižním fóru jsme právem hrdí. Video z prezentace si můžete prohlédnout zde. Tým „Ovoce a zelenina do škol“ MK Fruit s.r.o.

Součástí prezentace projektu EU „Ovoce a zelenina do škol“ v rámci Expo 2015 v Miláně byl i spot promítaný v rámci konference k tomuto projektu, jehož obsahem byly ilustrace pojetí projektu v jednotlivých zemích. ČR v tomto spotu reprezentují záběry z „Vitamínového dne“ v pojetí MK Fruit s.r.o..

Použití našeho doprovodného programu jenom potvrzuje postavení společnosti MK Fruit s.r.o. mezi poskytovateli projektu v ČR. Na jeho úroveň a prezentaci na tak prestižním fóru jsme právem hrdí.

Video z prezentace si můžete prohlédnout zde.

Tým „Ovoce a zelenina do škol“ MK Fruit s.r.o.