Nové stroje

Trendem poslední doby je zvyšování úrovně gastronomie nejenom v televizních pořadech, ale i v běžných jídelnách a restauracích. Jedním z projevů tohoto trendu je využívání čerstvé zeleniny pro přípravu jídel namísto dříve využívaných mražených surovin. Vědomi si tohoto, mimochodem pro přípravu zdravé stravy velice příznivého trendu pořídili jsme pro Vás špičkové stroje na zpracování zeleniny a ovoce Robot Coupe. Zeleninu zpracovanou těmito stroji vám dodáme konzervovanou bez chemických přísad v baleních dle vašeho přání uchovanou ve vakuu. Jedná se o prvotřídní francouzské výrobky pro profesionální gastronomii. Mimo nesporně zdravějších jídel tak můžete uspořit i prostředky na loupání, krouhání a krájení zeleniny či ovoce (náklady…

Trendem poslední doby je zvyšování úrovně gastronomie nejenom v televizních pořadech, ale i v běžných jídelnách a restauracích. Jedním z projevů tohoto trendu je využívání čerstvé zeleniny pro přípravu jídel namísto dříve využívaných mražených surovin. Vědomi si tohoto, mimochodem pro přípravu zdravé stravy velice příznivého trendu pořídili jsme pro Vás špičkové stroje na zpracování zeleniny a ovoce Robot Coupe. Zeleninu zpracovanou těmito stroji vám dodáme konzervovanou bez chemických přísad v baleních dle vašeho přání uchovanou ve vakuu. Jedná se o prvotřídní francouzské výrobky pro profesionální gastronomii.

Mimo nesporně zdravějších jídel tak můžete uspořit i prostředky na loupání, krouhání a krájení zeleniny či ovoce (náklady na pracovní síly, které se této činnosti musí věnovat).

V zajišťování vašich potřeb se stavíme maximálně flexibilně, striktně dle vašich přání – potřebujete loupaný česnek?, dodáme vám jej v ½ kg, 1 kg či větším balení, připravujete velkou oslavu a potřebujete do aperitivů plátky citronu? Zvolte balení a dodáme jej podle vašich potřeb. Vymyslete cokoliv jiného, zařídíme to pro vás – např. směs pod svíčkovou, zeleninovou zavářku do polévky, mřížkované chipsy z celeru atd. apod.

Objednávejte na kontaktech z našich stránek