Loupání brambor, kořenové zeleniny či další pomocné práce musí v každém provozu někdo vykonávat. S tím souvisí náklady na pracovní sílu – mzda či odvody na sociální či zdravotní pojištění. V případě objednání našich produktů v gastroprogramu neseme tyto náklady za vás. Zdánlivě dražší brambory či zelenina by se při započítání nákladů na pracovní sílu, kterou byste museli platit je ve skutečnosti výrazně levnějším řešením. Podrobné výpočty v závislosti na spotřebě vám rádi dodáme.
Například vakuované hranolky či mřížky pouze rozbalíte a smažíte. Vařené vakuované brambory stačí ohřát v konvektomatu nebo na páře. Toto řešení může být důležitým ulehčením např. při přípravě velkého množství porcí např. při zajišťování oslav, akcí či v např. v průběhu sezónního zvýšeného odběru jídel.
Kdo z vás rád loupá cibuli? Máte krouhací stroje? Pokud si odpovíte NE, řešíme toto dilema za vás dodáním loupané cibule, krouhané zeleniny či plátkovaného ovoce.
S využitím našich produktů snadno připravíte základ pod guláš, polévku či svíčkovou. Vyzkoušejte a již nikdy nebudete chtít trávit čas loupáním, krájením či krouháním. Reagujeme flexibilně na vaše požadavky. Řeknete, že potřebujete červenou řepu na mřížky – máte ji, objednáte si plátky citronů do aperitivů, dodáme je, potřebujete velké množství loupaného česneku na zabijačku – přivezeme jej…
Ušetřit váš čas či náklady na pracovní sílu můžete s naším „Gastroprogramem“. Ten zajišťujeme společně se společností Fruit servis, s.r.o., která má statut chráněné dílny. V ní nachází uplatnění zaměstnanci se sníženou zdravotní schopností. V souvislosti s tím Vám můžeme poskytnout „Náhradní plnění“.
Zpracováváme a předpřipravujeme zeleninu i ovoce pro její další využití v gastro zařízeních. Loupeme a krájíme brambory, krouháme zeleninu a vše uchováváme v solném roztoku, vakuu, či v ochranné atmosféře. Vše operativně, na objednávku a dle přání zákazníka. Takto předpřipravenou zeleninou šetříme finanční náklady našich zákazníků na pracovní sílu, která by se musela věnovat přípravě zeleniny namísto plnění jiných úkolů. Díky využití různorodých špičkových strojů pro úpravu zeleniny rozšíříme bezpracně variabilitu vašich jídel, učiníme Vás tak zajímavější v porovnání s Vaší konkurencí. Zeleninu i ovoce zpracováváme i uchováváme bez chemických konzervantů. Co všechno pro vás připravujeme?

 

NOVINKY:

 

 

Americké brambory vařené a vakuované, 2,5 kg (objednávka 72 hodin předem, záruka 21 dní)

Brambory vařené plátky, vakuované. 2,5 kg (objednávka 72 hodin předem, záruka 21 dní)

Brambory vařené krájené, vakuované 2,5 kg (objednávka 48 hodin předem, záruka 21 dní)

Brambory vařené kostky, vakuované 2,5 kg (objednávka 48 hodin předem, záruka 21 dní)

 

Batáty: vak.

 

Brambory: loupané ve vodě, loupané ve vodě malé, vakuované, vakuované malé, vak. loupané kostky, vak. zámecké

 

Bramborové hranolky: mřížky vak.

 

Brokolice: vak.

 

Celer: čištěný půlený vak., plátky vak., mřížky vak.

 

Cibule: celá loupaná vak., jemně krájená vak., červená v celku, červená jemně krájená vak.

 

Čalamáda: nejmenší možný odběr 5 kg

 

Červená řepa: celá vak., kostky vak., mřížky vak.

 

Česnek: loupaný vak.

 

Čínské zelí: krájené vak.

 

Dýně máslová: vak.

 

Hlíva: krájená vak.

 

Jablka: strouhaná vak.

 

Jarní salát

 

Kapusta: krájená vak.

 

Kudrnka: krájená vak.

 

Kedludbna: vak.

 

Květák: vak.

 

Křen: vak.

 

Mrkev: celá vak., jemně strouhaná kolečka vak., mřížky vak.

 

Paprika červená: vak.

 

Paprika zelená: vak.

 

Petržel: celá vak., strouhaná vak.

 

Polévková směs: nudličky, kostky vak.

 

Pórek: krájený vak.

 

Ředkvička: vak.

 

Salát ledový: vak.

 

Směs pod svíčkovou: nudličky, kostky vak.

 

Zázvor: celý vak.

 

Zelenina polévková: neloupaná vak.

 

Zelí bílé: krájené vak.

 

Zelí červené: krájené vak.

 

Žampion: vak.

 

 

Objednávky přijímáme 24 hod. předem do 12:00 na 583 212 611 a objednavky@nullmkfruit.cz

 

Trvanlivost zboží je 3 dny.

 

Pro přihlášení se do sekce pro partnery musíte mít udělen přístup o který si můžete požádat e-mailem: spicka@mkfruit.cz.

Přihlášení