Naše vařené brambory a červená řepa získaly značku kvality KLASA

Loupeme, krájíme, krouháme, vaříme, vakuujeme, uchováváme v solném roztoku i ochranné atmosféře.  To vše s náležitou pečlivostí a za využití moderních technologií. Na prvotřídních potravinách pro gastro zařízení pracujeme už pár let. Letošní novinky v našem sortimentu si vysloužily značku kvality Klasa.

 

Loupanou, krájenou a jinak opracovanou zeleninu nabízíme už pár let především do gastro zařízení. Máme k tomu ideální výchozí podmínky:

  • léty prověřené dodavatele kvalitního ovoce a zeleniny,
  • zaměstnance proškolené ve schopnostech poznat kvalitu ovoce a zeleniny,
  • chlazené sklady s kontrolovanou teplotou,
  • a moderní technologické postupy pro zpracování surovin.

Letos jsme sortiment rozšířili o vařené brambory a červenou řepu. To jsme ještě netušili, že už na jaře bude vlivem koronaviru o opracovanou a vařenou zeleninu takový zájem i v domácnostech.

Ptáte se, jaká je výhoda vařené vakuované zeleniny? Především je to úspora času. Druhou výhodou je dlouhá doba trvanlivosti. Vařené vakuované balení brambor, nebo červené řepy vydrží v neotevřeném balení skladovaném do 8°C až 21 dnů. Zeleninu i ovoce přitom zpracováváme i uchováváme bez chemických konzervantů.

Těší nás, že špičkovou kvalitu našich vařených brambor a červené řepy teď ocenilo i ministerstvo zemědělství. Od 30. června se pyšní známkou kvality Klasa.

Ochutnejte taky 🙂

Stačí zavolat na 583 212 611 nebo 777 730 334 a informovat se o cenách i aktuální dostupnosti vybraného zboží.